Лайм

Учасник шоу "Голос країни" втратив родину - троє людей отруїлися грибами

Богдан Муха попрощався з матір'ю та опублікував архівне фото

Учасник шоу "Голос країни" Богдан Муха втратив відразу трьох членів родини - мати, бабуся й тітка молодого вокаліста, які проживали в Коростені Житомирської області, отруїлися грибами. Як пише ТСН, слідчі припускають, що смертоносною виявилася бліда поганка.

Муха приїхав з Києва до рідного міста, як тільки дізнався про трагедію. "Я знаю, що бабуся, мама й тітка їли гриби, їм було зле весь день", - розповів він у бесіді з журналістами.

Богдан Муха в студії шоу "Голос країни" Фото: Instagram / @bogdan_mukha

Матері вокаліста, Оксані, було 48 років. Жінка доглядала за літнім жителем міста і в день смерті скаржилася на погане самопочуття. Від пропозиції викликати "швидку" відмовилася, сподівалася, що їй стане краще. Буквально через пару годин вона померла на руках у чоловіка.

Медики, які констатували смерть жінки, вирушили до неї додому, де також проживали бабуся й тітка Богдана. Двері ніхто не відчинив. Пізніше співробітники ДСНС виявили в квартирі два трупи. Там же знайшли посуд з грибами, їх відправили на експертизу.

Поліція опитала сусідів, за словами мешканців будинку, жінки не ходили по гриби самі. Нещодавно їх нібито пригостив ними знайомий. Ім'я та місцезнаходження цієї людини невідомі.

На особистій сторінці в Instagram Богдан Муха опублікував архівну фотографію з мамою та присвятив їй кілька рядків. "Ти показала мені, що насправді є важливим, і на скільки я в своїх справах, в саморозвитку, в амбіціях, в музиці... забув про головні і прості речі. Переосмислення", - написав він.

Фото: Instagram / @bogdan_mukha

Муха взяв участь в 11 сезоні шоу і своїм першим виступом з піснею Show Must Go On гурту Queen розвернув до себе всі чотири суддівських крісла. Далі хлопець став підопічним Олега Винника та продовжував дивувати глядачів вокальними здібностями. Наприклад, виконуючи пісні Rammstein.

  • Раніше у віці 50 років помер британський композитор, поет-пісняр Меттью Стрекан , найбільш відомий як автор саундтрека до колись популярного телевізійного шоу "Хто хоче стати мільйонером?"

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші