Лайм

Звичайний день у Флориді: колишній військовий врятував рідних від алігатора за допомогою сміттєвого бака

Чоловік усунув загрозу найбільш гуманним і ефективним способом

В американському штаті Флорида живуть сотні тисяч алігаторів, які регулярно стають героями новин. Цього разу в центрі уваги опинилася агресивна рептилія, яку за допомогою сміттєвого бака зловив ветеран армії.

Фото: Instagram / @norfphilly_geno

Відео бійки 26-річного Юджина Бозза з хижаком стало вірусним в мережі.

"Це було спонтанне рішення, - розповів герой району. - Я був в гаражі і говорив з племінником, коли почув зовні шум. Моя дочка приїхала на велосипеді і сказала, що на неї сичав великий алігатор. Я пішов туди, і він був більше мене ! Там були і інші діти. Спрацював військовий інстинкт - захищай за всяку ціну ".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Abdul Gene Malik (@norfphilly_geno)

Бозза взяв порожній сміттєвий бак з кришкою і почав штовхати його в бік алігатора, який задкував назад і загрозливо сичав. Потім чоловік одним ривком заштовхав хижака всередину і зачинив контейнер під оплески очевидців.

Фото: Instagram / @norfphilly_geno

Історія закінчилася добре для всіх її учасників. Боззі відтягнув бак на галявину біля болота і випустив алігатора в його середовище існування. Рептилія махнула хвостом і зникла в кущах.

Фото: Instagram / @norfphilly_geno

"Сміттєвий бак досить великий, щоб налякати його, змусити думати, що це рот, - пояснив він свою стратегію. - Я дивився багато відео на каналі Animal Planet і подумав, що він вирішить, що я бегемот або щось в цьому роді. Я міг би бути більш агресивним, але я не люблю завдавати болю тваринам, тому благополучно відніс його, і все обійшлося".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва