Лайм

Екс-учасник "Танців з зірками" розповів, що Володимир Зеленський пропонував йому допомогу

Гуморист відмовився

Гуморист з Молдови Іван Люленов, який покинув шоу "Танці з зірками-2021" у другому випуску , в інтерв'ю ЖВЛ розповів про зустріч з Володимиром Зеленським. За словами чемпіона "Ліги сміху", президент пропонував йому допомогу в кар'єрі, але він відмовився.

"Ми виступали на корпоративі, де був Володимир Олександрович вже як президент. Він каже: "Допомога треба?". Я кажу: "Та ні, все нормально, самі впораємося". Прийшов до хлопців, розповів, а вони: "Блін, що ти наробив?", - згадав капітан команди "Стоянівка".

Фото: instagram.com/ivanliulenov

Команда Люленова двічі перемагала в "Лізі сміху" (у 3 та 4 сезонах), ведучим якої свого часу був Зеленський, однак після тріумфу в гумористичному шоу, пропозицій з інших проектів не надходило.

"Виявляється, що нормально, треба було самому все робити, треба було просто працювати. Але у нас на той момент не було таких мізків", - поділився Іван.

На піку слави "Стоянівка" розпалася: хтось повернувся в рідне село, щоб присвятити себе сім'ї, а Люленов зайнявся сольною творчістю. Як комік він пише стендап, а як романтик - ліричні пісні.

У вересні цього року гуморист взяв участь у танцювальному шоу "Танці з зірками" в парі з Яною Цибульською, проте зміг показати всього два танці - глядачі не підтримали коміка своїми голосами і він покинув проект.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності