Лайм

Катя Осадча вибачилася за скандал з поліцейським ескортом на вокзал

Раніше телеведуча похвалилася, що поліція допомогла їй встигнути на поїзд

Телеведуча Катя Осадча потрапила у скандал через поліцейський ескорт, який доставив її на вокзал у Львові. 3 жовтня після зйомок в Трускавці вона скористалася поліцейським транспортом, щоб не запізнитися на потяг до Києва.

"Після зйомок на вечірці "Слуг народу" в Трускавці вона зі знімальною групою скористалася поліцейським ескортом, щоб швидко доїхати на залізничний вокзал у Львові", - повідомив Telegram-канал "Типовий Львів".

Фотографіями своєї пригоди Осадча поділилася в Instagram-історіях, але пізніше видалила їх через критику. "Якби не хлопці, то махали б потягу вслід рукою", - підписала знаменитість світлину на тлі поліцейського автомобіля та валіз.

Наступного дня Осадча вирішила вибачитися перед людьми і пояснила свій вчинок "поспіхом годуючої матері".

"Я хочу перепросити у всіх, кого обурив мій нещодавній пост про те, як поліція допомогла мені встигнути на потяг після пізньої зйомки. Я з вдячністю відгукнулася на пропозицію про допомогу, адже мені вкрай важливо було встигнути на ранкове годування малюка, а враховуючи затримку на зйомках, інших варіантів потрапити на потяг не було. Тож, перепрошую за цей випадок, поспіх годуючої мами з роботи не повинен був стати скандалом", - написала вона.

Нагадаємо, що 19 серпня Катя Осадча народила сина від Юрія Горбунова. Це друга спільна дитина пари телеведучих і третій син Осадчої, яка також виховує 19-річного Іллю від першого шлюбу з бізнесменом і депутатом Олегом Поліщуком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області