Лайм

Netflix відредагує сцену у "Грі в кальмара", яка змусила мешканку Кореї зненавидіти свій телефон

Звичайна мешканка Кореї почала отримувати тисячі дзвінків на день

Netflix відредагує одну зі сцен серіалу "Гра в кальмара" (Squid Game) після того, як помилка авторів проекту змусила мешканку Кореї зненавидіти свій телефон.

Сюжет південнокорейського трилера розгортається навколо ігор на виживання - 456 невдах і боржників приймають запрошення таємничого рекрутера та вирушають на острів поборотися за чималий грошовий приз. У першій серії "Гри в кальмара" глядачі побачили візитівку рекрутера з номером телефону, і все б нічого, от тільки він виявився справжнім. Вже наступного дня мешканка Кореї отримали близько 4 тисяч дзвінків.

Кадр серіалу "Гра в кальмара" Фото: Instagram / @netflix

Зазвичай для подібних сцен у кіно та серіалах використовуються неіснуючі номери телефонів. Як у новий проект Netflix потрапив реальний номер, не відомо. І все ж в компанії відреагували на інцидент і вже працюють над його усуненням, пише The Independent.

"Спільно з продюсерською компанією ми працюємо над вирішенням цього питання, включно з редагуванням сцен з телефонними номерами, де це необхідно", - уточнили представники стрімінгового сервісу.

Прем'єра "Гри в кальмара" відбулася на Netflix 17 вересня. Доволі скоро серіал отримав позитивні відгуки критиків і очолив рейтинги популярності в багатьох країнах світу.

  • А тим часом стрімінговий сервіс HBO Max показав перший тизер серіалу "Будинок дракона" - приквела "Ігри престолів" за мотивами книг Джорджа Мартіна. Прем'єра нової саги, яка отримає 10 епізодів, очікується в 2022 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською  

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року