Лайм

Анжеліка Варум відмовилася від концертів у Криму заради можливості відвідувати рідний Львів

У Львові живуть родичі співачки

Російська співачка Анжеліка Варум, дружина Леоніда Агутіна, відмовилася від виступів в окупованому Криму заради можливості відвідувати рідний Львів. Якщо і їхати в Крим, то тільки через Україну, дотримуючись правил.

Про це 52-річна артистка розповіла в інтерв'ю YouTube-проекту "А поговорить?" У рідному Львові Варум не була вже кілька років - плани довелося відкладати, в тому числі через пандемію коронавіруса. Проте співачка має намір зберегти можливість відвідувати Україну.

Фото: Instagram / @avarum

"Я не їжджу в Крим вже багато років. Немає можливості, - відповіла Варум на запитання ведучої. - Ну як. Є можливість, якщо в'їжджати тільки через Україну, інакше я потраплю в "чорні списки" і не зможу приїхати до Львова".

За словами Варум, у Львові вона доглядає за могилами рідних, до того ж там живе сестра її бабусі, з якою співачка також намагається підтримувати стосунки. "Колись же треба її відвідувати", - зазначила вона.

В цілому ж події між Україною та Росією співачка назвала "божевільнею" і заявила, що не має наміру займати будь-яких позицій, навіть якщо цього зажадають. "У мене неможливо вимагати зайняти позицію, я відразу посилаю", - додала вона.

Анжеліка Варум народилася у Львові в 1969 році. До Москви майбутня артистка переїхала з батьками лише в 1987-му після закінчення школи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня