Лайм

Гафтор Бйорнссон скинув 55 кг, і фани в захваті: як тепер виглядає силач з "Гри престолів"

Спортсмену вдалося схуднути за півтора року

Ісландський силач та актор Гафтор Бйорнссон, відомий за роллю Григора "Гори" Клігана в серіалі "Гра Престолів", схуд на 55 кг за півтора року. Спортсмен, який довгий час захоплювався пауерліфтингом, зайнявся боксом і поміняв раціон харчування.

В інтерв'ю Insider чоловік розповів, що зараз він їсть п'ять разів на день одну й ту ж їжу. В його меню в основному входять продукти з великим вмістом білка, а також вуглеводи та зелень. Він відмовився від апельсинового соку та інших солодких напоїв, а також зменшив розмір порцій.

Фото: instagram.com/thorbjornsson

Видання зазначає, що на перший погляд кількість їжі, яку в день вживає Гафтор, багатьом може здатися чималою, але це все одно набагато менше, ніж він їв, щоб зберегти свою вагу у 205 кг під час силових змагань. До схуднення спортсмен харчувався вісім разів надень, іноді прокидаючись вночі, щоб перекусити.

Фото: instagram.com/thorbjornsson

Зараз Бьернссон намагається дотримуватися нової дієти, однак раз в тиждень порушує її. "Ви не можете бути роботом. Всі ми люди, і всі чогось хочемо, - каже силач. - Я особисто волію їсти здорову їжу шість разів на тиждень, а потім влаштовувати один вихідний".

Фото: instagram.com/thorbjornsson

Гафтор Бйорнссон, зріст якого 206 см, почав професійну спортивну кар'єру у 2006 році в якості баскетболіста. Через два роки після травми коліна покинув баскетбол і перекваліфікувався на силовий екстрим. Тричі ставав найсильнішою людиною Ісландії.

Завдяки своєму зовнішньому вигляду Гафтор був затверджений на роль Григора Клігана у 4 сезоні серіалу НВО "Гра престолів". Григір - дуже високий і м'язистий чоловік, за що йому дали прізвисько Гора.

Фото: instagram.com/thorbjornsson

  • Актор "Дизель Шоу" Євген Нікішин розпрощався із зайвими кілограмами. Гуморист скинув 21 кг, але на цьому зупинятися не збирається.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото