Лайм

Претенденти на виліт: 3 пари, які мають всі шанси покинути "Танці з зірками" вже за тиждень

Хто з учасників перебував у зоні ризику

Минулої неділі пройшов 6-й ефір телевізійного шоу "Танці з зірками", за результатами якого проєкт покинула співачка Lida Lee і її партнер Олексій Базель. Вони вважалися однією з найсильніших пар на паркеті і фаворитами серед суддів, однак глядачі вирішили інакше. theLime вирішив розповісти, хто з учасників на цьому тижні перебував усього за крок від вильоту.

Олександра Зарицька

Аутсайдером турнірної таблиці виявилася вокалістка популярної української групи KAZKA Олександра Зарицька та її партнер Юрій Мєшков. Пара станцювала ча-ча-ча під пісню Девіда Боуї "Let`s dance". Суддя Максим Чмерковський похвалив співачку, відзначив ріст її танцювальної майстерності, та назвав її потенційною переможницею. У свою чергу Катерина Кухар підкреслила, що підтримки пари все ще нагадують "найскладніший шлях на Еверест". В сумі пара набрала 29 балів із можливих 40.

Melovin

Епатажний український співак Melovin, як і в попередніх ефірах, показав один із найгірших результатів. Зі своєю партнеркою Лізою Русиною він виконав модерн під власну пісню "Кров кипить". Катерина Кухар зазначила, що на екваторі шоу Melovin нарешті-таки почав танцювати, а його виступ був справжнім і лаконічним. Запрошений член журі - фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна назвала їх танець зворушливим і похвалила епатажного артиста, що в цей раз він відкрив перед усіма душу. В результаті пара набрала 31 бал із 40.

Джамала

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала також показала не найкращий результат у 6-му прямому ефірі. Зі своїм партнером Антоном Нестерко вона виконала пасодобль під пісню Espana Cani. Максим Чмерковський назвав цей виступ пари найкращим танцем сезону, Влад Яма також похвалив їх. А Юлія Саніна зізналася, що дуже рада за Джамалу, яка не побоялася прийти на проєкт і з нуля почала танцювати. За результатами голосування членів журі пара набрала 31 бал із 40 можливих.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято