Лайм

Тома Круза запідозрили в невдалій пластиці - його обличчя кардинально змінилося

Фанати не впізнали актора після набору ваги

Том Круз з'явився на бейсбольному матчі в Сан-Франциско, і тепер у мережі активно обговорюють його зовнішність. Обличчя 59-річного актора виглядало більш круглим ніж зазвичай, і дехто вирішив, що це результат невдалої пластики. Більш того, знайшлися люди, які не повірили, що це він.

"Не думаю, що це Том Круз", - пишуть користувачі Twitter. - "Я взагалі не вірю, що це він. Навіть колір його волосся інший". "Що з його обличчям, невдала пластична операція?" "Том щось зробив зі своїм обличчям, або ж трохи набрав вагу". "Що коїться з його обличчям? У нього алергічна реакція?"

Інші, однак, заступилися за актора "Місії нездійсненної", вирішивши, що він просто старішає.

"Досить лаяти людей за коливання ваги. Людям дозволено поправлятися і худнути, і це дійсно нормально!" - пишуть у коментарях. - "Він як і раніше чудово виглядає для свого віку. Йому майже 60!"

У 2021 році виходить фільм з Томом Крузом "Топ Ган: Меверік", а в 2022 році фанати чекають 7 частини франшизи "Місія нездійсненна", зйомки якої багато разів зупиняли через пандемію COVID і спалахи інфекції на знімальному майданчику.

  • Лінда Євангеліста розповіла, як проявився побічний ефект косметичної процедури, яка деформувала її обличчя і тіло. Супермодель вимагає 50 млн доларів компенсації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil