Лайм

Дружина Кості Войтенко з "Танців з зірками" заявила про брехню на проекті: Про мене брешуть на національному ТБ

Дівчина втомилася мовчати та розповіла всю правду

Танцівниця Валентина Войтенко, дружина учасника "Танців з зірками" Кості Войтенко, заявила, що у них з чоловіком немає конфлікту через її неучасть в шоу, як це підносять автори проекту та її чоловік.

"Мене злить і дратує, що про мене брешуть у прайм-тайм на національному телебаченні - сценаристи, продюсери шоу "Танці з зірками" та мій чоловік, - пише дівчина в Instagram. - Я просила Костю не вплутуватися мене в його участь в шоу. На жаль, це не допомогло. Я прийняла рішення написати тут свою позицію".

Фото: instagram.com/valentina_voitenko

У 6 випуску показали відеовізитку актора, в якій той говорить, що хоче протриматися у танцювальному шоу до ефіру з родичами, щоб вийти на паркет з дружиною. "Хочу запропонувати дружині своїй станцювати з нами, щоб наші сварки через "Танці з зірками" закінчилися хепі-ендом", - сказав Войтенко перед виходом на паркет. Подружжя нібито посварилися через те, що Костянтина запросили стати учасником шоу, а Валентину в якості танцівниці - ні.

"Мені не подобається, що ця історія тягнеться до якогось возз'єднання у прямому ефірі. Відчуття, ніби я маю підігравати в тому, що придумали і вирішили за мене, і в чому я підігравати не обіцяла, - обурюється дружина актора. - Я не настільки заздрісна і примітивна, щоб ображатися на чоловіка за мою неучасть в шоу. Якби я конкурувала з Костею, я б давно наполягла на постійній няні, помчала б на кастинги, і ставила б в пріоритет кар'єру".

За словами танцівниці, яка не так давно стала мамою, сьогодні для неї важливіша сім'я та їхня маленька дочка.

При цьому дівчина не заперечує, що у них з чоловіком наразі складні стосунки. З квітня пара відвідує сімейного терапевта і тимчасово живе окремо.


Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування