Лайм

Влад Яма з дружиною показали нового члена сім'ї: Наша мила дівчинка

Тепер подружжя не може визначитися з ім'ям

Сім'я зіркового хореографа Влада Ями поповнилася милим цуценям. Суддя "Танців з зірками" та його дружина Ліліана нарешті визначилися з породою, і тепер в їхньому домі живе пушон - мікс французької болонки (бішона) і той пуделя.

Подружжя опублікували фотографію з новим членом сім'ї та попросили дописувачів допомогти у виборі імені. На знімку пара тримає на руках білосніжну крихітку, яка відразу підкорила їхні серця. "Знайомтеся, наша солодка дівчинка. Неймовірно ніжна, добра, розумна з найкращого розплідника", - написала дружина танцюриста.

Фото: instagram.com/liliya_yama

Влад Яма зізнався, що не погоджувався на тваринку два роки, але в підсумку вирішив піддатися дружині й синові, які дуже хотіли собаку. "Я впирався два роки, але вони були в більшості... Ні, я люблю собак, але з нашим графіком був упевнений, що це неможливо. А потім згадав, що життя одне, вирішив піддатися дружині й синові і ... здається тепер ми ще більше щасливі. Разом ", - написав хореограф.

Шанувальники пари стали накидати варіанти імен у коментарях, серед яких були як прості, так і не дуже. Більшості здалося, що крихітці найбільше підходить кличка Зефірка.

  • Минулого місяця Влад Яма та Ліліана відсвяткували 7-у річницю весілля. З нагоди цієї дати подружжя показали фотографії з церемонії, які раніше не публікували.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші