Лайм

Джамала висловилася про свою участь у "Танцях з зірками": На паркеті немає переможниць Євробачення

Співачка протрималася в шоу до 7 випуску

Джамала брала участь у 5 сезоні танцювального шоу "Танці з зірками", проте залишила його на екваторі проекту. Своїм прикладом співачка хотіла показати, що на змагання не обов'язково йти зі статусом, і що на паркеті всі учасники рівні.

"На паркеті немає народних артистів, переможниць Євробачення, олімпійських чемпіонів і тому подібне. На паркеті є тільки багато роботи і 100% щирість. І вона була зі мною весь проект - у рухах і номерах, у словах та емоціях", - зазначила переможниця "Євробачення 2016" та "нова dancing-queen" Джа.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала не засмутилася, що покинула танцювальний проект, адже для себе вона вже - переможець.

"Я знову перемогла! Перемогла в змаганні зі стереотипами і упередженнями. Я довела собі і вам, що можна бути одночасно співачкою, мамою, можна виграти всі вокальні конкурси. Але все ж ризикнути, випробувати себе і прийти на танцювальний! Без всякого танцювального бекграунду" , - зазначила зірка.

Співачка додала, що на проекті знайшла справжніх друзів, і один з них покинув проект разом з нею. У 7 випуску з шоу "Танці зірками-2021" також пішов каратист Стас Горуна.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

  • Kadnay у 7 випуску шоу "Танці з зірками" зворушив глядачів чуттєвим контемпом в пам'ять про Кузьму. Співак разом зі своєю партнеркою вийшов на паркет під хіт "Скрябіна" - "Спи собі сама".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування