Лайм

Надя Дорофєєва показала, як зробити яскравий макіяж на Хелловін: відео

Простий варіант до свята, який зможе повторити кожна дівчина

Хелловін вже не за горами, а значить прийшов час вибирати собі святковий макіяж. Він може бути страшним та приголомшливим, як любить Хайді Клум , а може бути легким, який можна повторити у домашніх умовах. Як зробити простий, але ефектний мейк, розповіла Надя Дорофєєва.

Співачка опублікувала в Instagram відео, на якому покроково продемонструвала, як зробити гарний і "няшний" макіяж на Хеллоуїн. Надя зазначила, що втомилася від трешових варіантів, і цього року їй захотілося чогось милого та ніжного. Артистка вибрала ліловий відтінок, який можна потім вписати у відповідний образ.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Цей макіяж не для життя, цей мейк для якої-небудь хелловінської вечірки, - пояснює Дорофєєва. - Я б взяла сюди здорові фіолетові крила і пішла б на вечірку з друзями". Співачка зазначила, що колірна гамма може бути різною, в залежності від святкового костюму.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)


  • Жителі Нью-Йорка вже щосили готуються до Хелловіну, який відзначатиметься в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Вони прикрашають свої оселі моторошними декораціями, щоб виділитися серед сусідів та здивувати дітей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа