Лайм

Сергій Міхалок під час концерту вдарив чоловіка головою - інцидент потрапив на відео

Подробиці інциденту залишаються невідомими

Соліст гурту Brutto Сергій Міхалок, раніше фронтмен колективу "Ляпис Трубецкой", під час концерту в Полтаві вдарив невідомого чоловіка головою. Так музикант відреагував на настирливу поведінку незнайомця, який раптом вийшов на сцену з гітарою, а пізніше не зміг пред'явити квиток.

Відео інциденту поширилося в соцмережах і на YouTube. На ньому Сергій Міхалок намагається з'ясувати, як чоловік потрапив на сцену, після чого вимагає показати квиток. Замість цього непроханий гість пропонує Михалку гроші, нерозбірливо матюкається. Фронтмен Brutto відповідає на це грубим ударом головою.

Від удару Міхалка чоловік повалився на сцену, після чого до нього одразу ж підбігла охорона. Гостя забрали зі сцени, а Міхалок почав відповідати на закиди, які лунали із залу. Деякі глядачі відреагували на інцидент оплесками і закликали гурт продовжити концерт.

Сергій Міхалок Фото: Instagram / @brutto_nostra

Ім'я чоловіка, який удостоївся особливої уваги Сергія Міхалка, залишається невідомим. Втім, як і його мотиви піднятися на сцену до музикантів зі своєю гітарою.

Міхалок інцидент не коментує.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів