Лайм

Даша Астаф'єва оголосила про розставання з нареченим: Тепер я самотня жінка

Пара була разом 5 років

Співачка та модель Даша Астаф'єва розійшлася з коханим Артемом Кімом, за якого збиралася вийти заміж. Пара була разом упродовж п'яти років, але до офіційного шлюбу так і не дійшло.

Про розставання з нареченим 36-річна знаменитість розповіла в YouTube-програмі "ТіkТоk хвилинка". Відповідаючи на запитання Олексія Дурнєва, що в її житті сталося нового, співачка заявила, що більше не живе з хлопцем.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Я тепер гарна самотня жінка. Ми розійшлися з хлопцем, ну як розійшлися... Залишилися друзями, як і всі нормальні люди", - сказала Астаф'єва.

Про роман Даші та Артема стало відомо у грудні 2016 року. Спочатку пара виставляла свої почуття напоказ, але після кримінальної справи Кіма, в Instagram співачки стали рідше з'являтися спільні фотографії, а згодом і зовсім перестали. Остання романтична публікація була зроблена у липні 2018 року.

Фото: instagram.com/da_astafieva

У серпні 2017-го Артема Кіма затримали детективи НАБУ разом із спеціальною антикорупційною прокуратурою. Його підозрювали в розкраданні держкоштів на суму близько 27 млн гривень шляхом організації незаконного тендеру на закупівлю техніки Південно-Українською атомною електростанцією.

Чоловіка тимчасово позбавили паспорта, через що пара не могла розписатися. Артем та Даша планували весілля майже з першого дня знайомства, але планам не судилося збутися. Що призвело до розтавання та інших подробиць розриву Астаф'єва не озвучила.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті