Лайм

У фіналі "Моя улюблена Страшко" героїня змінилася зовні, але не кардинально - глядачі розчаровані

Шанувальники серіалу чекали більшого

На телеканалі "1+1" завершився показ серіалу "Моя улюблена Страшко". Протягом двох місяців глядачі чекали на трансформацію головної героїні, але в результаті залишилися розчаровані. В останній серії Настя Глушко змінилася зовні, але не кардинально.

У фінальному випуску показали вечірку на честь дня народження Bon Visage, на якій Настя з'явилася у красивій сукні жовтого кольору з відкритим декольте. Їй зробили легкий макіяж та прибрали пухнастий чубчик, і на цьому зміни закінчилися. Автори наголошували на внутрішній трансформації, наприкінці серіалу Настя стала впевненою в собі і набагато сильнішою. Проте шанувальники проекту чекали на великі зміни у зовнішності, як у російському серіалі "Не родись красивой".


Подивитися цю публікацію в Instagram

"Я очікувала, що Настя зовні більше зміниться, брекети зніме і лінзи змінить замість окулярів, тому що так нічого і не змінилося, просто сукню одягла і чубок уклала", "Крім відкритого декольте нічого не змінилося", "Пушкарьову хоч змінили і справді дуже, а тут по суті нічого не змінилося", "Змінили тільки одяг, я чекала більшого. Трохи розчарована", - пишуть глядачі у коментарях.

Фінальна серія закінчилася пристрасним поцілунком Насті та Макса та написом на екрані: "Далі буде...". Проте чи буде 2 сезон – автори поки тримають у секреті.


Подивитися цю публікацію в Instagram


"Моя улюблена Страшко" - українська адаптація успішного колумбійського проекту "Betty la fea" або "Ugly Betty" ("Дурнушка Бетті"). Свого часу він став основою популярного російського серіалу "Не родись красивой".

  • Саундтреком до серіалу "Моя улюблена Страшко" стала пісня гурту KAZKA "Красива серцем". Для тріо цей трек став експериментом, адже тут манера співу фронтвумену Олександри Зарицької відрізняється від звичного звучання, як і сама музика.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє