Лайм

Шоу "Танці зі зірками" покинула найепатажніша пара нового сезону

Цього разу вирішальним став голос членів журі

31 жовтня на каналі "1+1" пройшов 9 випуск шоу Танці з зірками-2021, який закінчився "танцем на виживання". Після цього проект традиційно залишила одна із пар. Цього разу – найепатажніша пара учасників нового сезону.

Танці зі зірками 2021 - хто покинув шоу у 9 випуску

За підсумками голосування телеглядачів у зоні ризику цієї неділі опинилися солістка гурту Kazka Олександра Заріцька та епатажний співак Melovin, якого у новому сезоні "Танців зі зірками" неодноразово рятували шанувальники. У 9-му випуску "танець за життя" став для артиста останнім. Шоу покинули Melovin та його партнерка Єлизавета Русіна.

Melovin та Єлизавета Русіна на шоу "Танці зі зірками" Фото: Instagram / @tanci1plus1

Для виступу у 9-му випуску Melovin та його напарниця підготували ефектний танго, який судді проекту оцінили у 25 балів із 30-ти можливих. До речі, це на один бал вище, ніж цієї неділі отримала Олександра Заріцька з партнером, проте останній голос - традиційно за глядачем.

Як у 9 випуску "Танців зі зірками" танцювали Melovin та Єлизавета Русіна:

Прощаючись із глядачами та шанувальниками, Melovin вкотре довів, що "найепатажніша пара сезону" - це про нього. У прямому ефірі співак подякував "меловінаторам" за підтримку, а партнерці - за наполегливу роботу на паркеті, після чого назвав її "ох**нною".

"Запікати не вдалося, і мені це подобається", - зазначив співак.

Якими були підсумки 9 випуску та хто продовжить участь у шоу:

Оцінки учасників 9 випуску Фото: Instagram / @ tanci1plus1

Дивіться також на theLime, як Kadnay на шоу "Танці з зірками" зворушив глядачів чуттєвим контемпом в пам'ять про Кузьму. Співак разом зі своєю партнеркою вийшов на паркет під хіт "Скрябіна" - "Спи собі сама".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували