Лайм

Надя Дорофєєва переспівала хіт гурту "Тату", і версію співачки назвали кращою за оригінал

Стара пісня набула нового дихання

Надя Дорофєєва зробила кавер на хіт популярного у нульові російського гурту "Тату". Співачка зізналася, що пісня "Я твоя не первая" - одна з її найулюбленіших, тому саме її виконавиця обрала для участі у проекті, присвяченому дуетові.

Цього року дебютній платівці поп-колективу "200 по встречной" виповнилося 20 років, і на честь цього вийшов однойменний триб'ют-альбом. У записі платівки взяли участь понад 20 виконавців, у тому числі й DOROFEEVA.

"Гурт "Тату" - велика дитяча любов всього мого покоління! Пам'ятаєте ж, як переслуховували їхні пісні по колу? Тому я особливо рада взяти участь у міжнародному триб'юті альбому "200 по встречной", - зізналася Дорофєєва. - Пісня "Я твоя не первая" / "Покажи мне любовь" - одна з найулюбленіших, і вона мене просто розриває! Я пропустила її через себе! Послухайте її у моєму виконанні і відчуйте це".

На думку слухачів, версія Наді вийшла мелодійнішою та глибшою, і звучить набагато крутіше за оригінал.

"Той самий випадок коли кавер крутіший за оригінал", "Кайф, я вся в мурашках", "Надя, це неймовірно! У твоєму виконанні пісня прозвучала зовсім по-іншому., "Це кайф! Завдяки тобі вона тепер стала і моєю улюбленою!", - пишуть коментатори.

  • 5 листопада вийшов новий альбом гурту Kazka під назвою Svit. Ця платівка стала третьою у дискографії колективу, і вона сповнена експериментів. До трек-листа увійшли як нові пісні, так і треки, що вже полюбилися фанатам.
  • Цього дня також відбувся реліз нового студійного альбому гурту ABBA - Voyage. Дев'ята за рахунком платівка вийшла після 40-річної перерви і стала останньою у кар'єрі легендарної четвірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні