Лайм

Не усвідомлюю, що жива: Лідія Таран потрапила у ДТП - авто з телеведучою спалахнуло

За словами ведучої, вона жива завдяки реакції водія таксі

Увечері 7 листопада телеведуча Лідія Таран потрапила в ДТП на одній з вулиць Києва - таксі, в якому жінка діставалася додому, розбилося об автомобілі, які стояли на дорозі без аварійного знака. Машина спалахнула, але водієві та пасажирці вдалося покинути салон.

Про це вранці 8 листопада Таран розповіла у "сторіз" своєї сторінки в Instagram. До коротких постів телеведуча доклала кілька фотографій з місця аварії.

Фото: Instagram / @lidiyataran

За словами телеведучої, з водієм вони залишилися живими завдяки його реакції. Усвідомивши, що удару з авто, які стоять на дорозі, не уникнути, чоловік загальмував і спробував уникнути жорсткого зіткнення наскільки це було можливо.

"А все знаєте чому? Тому що учасники ДТП, в яких ми врізалися, не поставили на дорогу трикутник - попередження!" – додала Таран.

Фото: Instagram / @lidiyataran

Цілком уникнути удару не вдалося, від нього телеведуча вдарилася об пасажирське сидіння. Коли ж усвідомила, що трапилося, поспішно покинула салон авто, яке відразу спалахнуло. Внаслідок аварії Таран отримала садна, подряпини, поскаржилася на головний біль.

"Ніколи! Чуєте! Ніколи не сідай біля водія", - продовжила телеведуча.

Фото: Instagram / @lidiyataran

В одному з постів Таран згадала, як розповідала перехожим про ДТП і сама ще не усвідомлювала, що дивом лишилася жива.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита