Лайм

Сім'я купила "цуценя хаскі", а вийшло як в анекдоті - дика лисиця виросла та з'їла тварин по сусідству

Пухнастий улюбленець виявився не таким вже й милим

Сім'я з Перу виявила, що собака, яку вони купили ще цуценям, зовсім не собака. Виявилося, що замість чистокровної хаскі парі продали дитинча андської лисиці - американського хижака.

Як пише BBC, подружжя придбало улюбленця у невеликому магазині міста Ліма (столиця Перу) і заплатила $13. Господарі виховували пухнастого малюка, якого назвали Ран Ран, доки він не став агресивним і почав тероризувати сусідів.

Фото: Кадр із відео

"Пес" став переслідувати морських свинок, курей і качок, щоб вбити їх або з'їсти, чим викликав гнів сусідів. "Близько місяця тому жінка, яка тут живе, сказала, що він з'їв трьох її морських свинок. А потім два або три дні тому прийшла місцева бабуся і сказала, що він убив морських свинок", - розповіла господиня Ран Рана Марібель Сотело.

Тепер власниця лисиці хоче позбутися дикої тварини, як чоловік з анекдоту, якому замість "хом'ячка" продали ведмедя. У місцевій національній службі дикої природи заявили, що недобросовісні торговці часто купують диких тварин із районів Амазонки та незаконно продають їх у Лімі.

  • Читайте також на theLime, як кошеня прославилося в мережі завдяки унікальній зовнішності - у нього дві пари вух. Незважаючи на це 4-місячний малюк знайшов дім та люблячу господиню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту