Лайм

Ведуча "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж - як виглядала наречена

Майже через дев'ять місяців після весілля

Співведуча Юрія Горбунова на "Танцях з зірками-2021" Іванна Онуфрійчук стала дружиною казахського мільйонера на ім'я Алмаз. Близько дев'яти місяців тому пара зіграла розкішне весілля на Мальдівах, і лише зараз закохані узаконили свої стосунки офіційно.

Для важливого дня ведуча обрала дві сукні: облягаючу та пишну. Перше підкреслило її струнку фігуру, а друга зробило образ більш казковим - у ній вона й пішла під вінець. Декілька кадрів із церемонії наречена розмістила у "сториз". "Тепер офіційно дружина Алмаза", - написала щаслива Іванна.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Ведучим весільної церемонії став Тимур Мірошниченко, який оголосив пару подружжям на гарній локації, прикрашеній червоними квітами в тон букету нареченої.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk


Подивитися цю публікацію в Instagram


Іванна та Алмаз зіграли весілля наприкінці лютого 2021 року. Церемонія пройшла на березі Індійського океану, а на свято пара запросила лише найближчих.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

У червні закохані планували зіграти ще одне весілля, але вже із великою кількістю гостей. Свято хотіли влаштувати в Туреччині, але через карантинні обмеження, які в той період діяли в країні, пишне гуляння довелося скасувати.

  • Тим часом солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька прокоментувала свій виліт з "Танців з зірками-2021". За словами співачки, тепер у неї окрім музики з'явився ще один сенс життя - танці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування