Лайм

Ютубери завалили дизлайками відео, в якому йдеться про рішення сервісу приховувати "пальці вниз"

З 10 листопада сервіс YouTube почав приховувати негативні оцінки під відео

Користувачі YouTube масово задизлайкали відео від команди хостингу, в якому йдеться про рішення приховувати лічильник дизлайків. "Пальці вниз" будуть так само доступні, але їх кількість тепер побачать лише автори контенту.

Про це команда YouTube повідомила за допомогою ролика, у якому пояснила своє рішення. Серія експериментів із приховуванням дизлайків нібито показала, що користувачі, які не бачать кількість негативних оцінок, значно рідше ставлять "палець вниз" просто так. Крім цього прихованням дизлайків сервіс сподівається знизити кількість дизлайк-атак.

До полудня 11 листопада відео зібрало понад 300 тисяч переглядів, більше 25 тисяч дизлайків і тонну критики у коментарях. Разом з цим команду YouTube запідозрили у використанні ботів, які розбавляють негативні коментарі позитивними та дякують компанії за корисне нововведення.

Фото: YouTube

У YouTube також запевнили, що дизлайки так само враховуватимуться алгоритмами при формуванні рекомендацій.

  • Раніше у додатку Netflix з'явилися ігри - власникам Android пощастило більше, адже користувачам "яблучних" смартфонів та планшетів ще доведеться почекати. Передплатники сервісу матимуть доступ до нового розділу без додаткової оплати.
  • У додатку від Google нова функція - знайдіть двійника свого улюбленця в мистецтві.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil