Лайм

На "Танцях з зірками" виступить Даша Астаф'єва - глядачі зможуть зробити її учасницею нового сезону

Співачка готує пристрасний номер

На шоу "Танці зі зірками" триває відкритий кастинг, у рамках якого глядачі самі обирають учасників наступного сезону. Кожен ефір на паркет виходить запрошена зірка, яка демонструє свої танцювальні таланти. У попередньому випуску пристрасним танго дивувала Анна Кошмал, а тепер свої вміння покаже Даша Астаф'єва.

Співачка виступить вже цієї неділі, 21 листопада, під час півфіналу. Танцюватиме знаменитість із Антоном Нестерко - партнером Джамали. Пара залишила "Танці з зірками-2021" на екваторі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці зі зірками на 1+1 (@tanci1plus1)


Астаф'єва вже готується до прямого ефіру, про що розповіла у своїх "сторіз". Співачка показала кадри з репетиції та розхвалила свого свого партнера.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Він - геній! Хотілося б сказати, що це все! Але... До того ж він мій земляк і супермен. А ще довго не дозволяє на нього дивитися. Командує, дав мені в ніс і відірвав спідницю! - жартує зірка. - І від цього хочеться все зробити ще пристраснішим і стараннішим. Чим, власне, ми й займаємося сьогодні з самого ранку".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Першими претендентами на участь у 6 сезоні танцювального шоу стали герой 11 сезону реаліті "Холостяк" Михайло Заливако та переможниця проекту Анна Богдан. Пара виступила у 9 випуску, показавши на паркеті танець, який готують до свого весілля.

  • 14 листопада на шоу "Танці зі зірками-2021" відбувся чвертьфінал, який провів три пари учасників до півфіналу. За два кроки до можливої перемоги проект залишили фаворити, одна з найперспективніших пар нового сезону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші