Лайм

Кім Кардаш'ян підловили за руку з новим бойфрендом – хто прийшов на заміну Каньє Весту

Зірка реаліті закрутила роман із коміком Пітом Девідсоном

Чутки про новий роман Кім Кардаш'ян підтвердилися: зірку помітили у Каліфорнії за руку зі стендапером та коміком шоу SNL Пітом Девідсоном. І хоча пара не коментувала стосунки, вони вирішили не ховатися від усюдисущих папараці.

Фото: Instagram, Getty Images

Таблоїд Daily Mail опублікував фото і відео, на яких 41-річна Кардашьян та 28-річний Девідсон триматися за руки біля маєтку Кріс Дженнер - матері Кім. Раніше їх бачили разом у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі, а свій день народження 16 листопада комік провів разом із новою дівчиною та її мамою, про що стало відомо з Instagram репера Флейвора Флейва.

Фото: https://www.instagram.com/flavorflavofficial/

Піт Девідсон став першим бойфрендом Кім Кардаш'ян з того часу, як вона подала на розлучення з Каньє Вестом у лютому 2021 року. Зірка SNL був романтично пов'язаний з багатьма знаменитостями: він був заручений з Аріаною Гранде, зустрічався з Кейт Бекінсейл, актрисою "Бріджертонів" Фібі Дайневор і дочкою Сінді Кроуфорд Каєю Гербер.

Каньє Вест, який раніше говорив про бажання помиритися з дружиною, схоже, змінив свою думку. 44-річний репер зустрічається з 22-річною моделлю Вінетрією, яку привів на перший спільний захід - дебютний баскетбольний матч його команди Donda Academy.

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест були одружені з 2014 року і виховують чотирьох дітей - 8-річну Норт, 5-річного Сейнта, 3-річну Чикаго та 2-річного Псалма. Двоє молодших дітей екс-подружжя народилися за допомогою сурогатних матерів.

Фото: https://www.instagram.com/kimkardashian/

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа