Лайм

Померла акторка Ніна Агапова - зірка фільму "12 стільців"

Причина смерті артистки не повідомляється

19 листопада на 96-му році життя померла російська акторка Ніна Агапова. Про смерть зірки радянського кіно на своїй сторінці у Facebook повідомив кінознавець Сергій Капков.

Сценарист зазначив, що Агапова була "дуже дотепною та нескінченно самоіронічною" жінкою, а також дуже красивою: у неї до старості була "чудова фігура та постать". Свою публікацію Капков супроводив серією фотографій акторки, зробленими у різні роки. Що спричинило смерть, він не уточнив.

Ніна Агапова знялася у більш ніж 120 фільмах, серед яких "12 стульев", "Не хочу быть взрослым", "Чистые пруды", "Опекун", "Нюркина жизнь", "Старики-разбойники", "Коней на переправе не меняют", "Самозванцы". З професії акторка пішла у 2006 році.

Про особисте життя артистки відомо, що вона була заміжня за оператором Сергієм Полуяновим, чоловік помер у 1983 році. Акторка також мала сина Олександра, якого не стало у 1996 році. Він наклав на себе руки через великий борг.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа