Лайм

Кліп українки Таню Муїньо номінували на "Греммі-2022" - що вона знімала для українських зірок

"MONTERO" продовжує збирати номінації та нагороди

23 листопада музична премія "Греммі" оголосила номінантів 2022 року, і в їхньому числі опинився кліп Lil Nas X "MONTERO", який зняла для репера українка Таню Муїньо.

Фото: https://www.instagram.com/tanumuino/

Кліпмейкерка з Одеси вже отримала за свою роботу три нагороди MTV VMA-2021, включаючи "Відео року" та "Найкраща режисура". Її кліпи для світових зірок збирають на YouTube мільйони переглядів, але починала Муїньо в Україні, коли 2013 року зняла для співака ROZHDEN кліп на пісню "Знаєш".

Найчастіше режисерка співпрацює із MONATIK, для якого зняла вже 14 музичних відео. Серед них - "Кружить", "УВЛИУТ", "ВЕЧЕРиНОЧКА", "Зажигать/JoMo".


Також Таню працювала з гуртом "Время и Стекло" та Надею Дорофєєвою, для якої зняла скандальний кліпах "gorit".

Оцінити талант Муїньо шанувальники української поп-музики також могли у музичних відео Насті Каменських ("Дай мне", "LOMALA"), Мішель Андраде ("Hasta La Vista").

Міжнародна популярність прийшла до Муїньо після роботи з Кеті Перрі, для якої вона зняла кліп "Small talk" у 2019 році. З того часу одеситку можна сміливо назвати однією з найбільш затребуваних та помітних кліпмейкерів світу.

Найсвіжіша робота Таню Муїньо - вражаючий та кривавий кліп The Weeknd та Post Malone на пісню "One Right Now".


Таню Муїньо народилася у 1989 році в місті Болград Одеської області. Її мама – українка, а тато – кубинець, тому дитинство Муїньо провела у Гавані. Дівчина має дві освіти, перша – світова економіка, друга – програмування. Крім створення музичних відео вона займається дизайном і розвиває свій бренд одягу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували