Лайм

Незаміжня й щаслива. Ірина Горова розповіла про особисте життя після розлучення з Потапом

Продюсерка насолоджується зрілими стосунками

Після розлучення з Потапом Ірина Горова більше не виходила заміж, хоча чоловіки в її житті присутні. Сьогодні продюсерка перебуває в "ідеальних" стосунках, і статусу дружини абсолютно не прагне.

Про своє особисте життя співзасновниця продюсерського центру MOZGI Entertainment розповіла в YouTube-проекті Маші Єфросініної "Про них усі говорять". За словами 43-річної бізнес-леді, у двох шлюбах вона віддала всю свою енергію і зараз вона насолоджує тим, що живе одна.

Ірина Горова Фото: instagram.com/gorovaya_irina

"Я абсолютно щаслива, що незаміжня, - зізналася Горова. - Я була заміжня з 16 до 36 і так багато віддала себе, що ніби келих спорожнів. Зараз я самодостатня щаслива людина. Це не каже, що я пішла в самітники, але у мене вперше у житті такий стан, коли ти думаєш лише себе".

Водночас у Ірини є коханий чоловік, правда, особистість його вона не розкриває. Відомо лише, що обранець продюсерки точно не молодший за неї, оскільки їй із "молодими не цікаво".

"Я у стосунках, які в тому ідеальному стані, про який можна тільки мріяти. Це коли за рік ти жодного разу не занервувала. Ось взагалі. Це якісь зрілі стосунки, коли ти не нервуєшся", - зазначила Ірина. Екс-дружина Потапа вважає, що такого гармонійного союзу неможливо дійти ні в 20, ні в 30 років.

Ірина Горова та Потап розлучилися у 2014 році. Сьогодні екс-подружжя підтримують теплі дружні та партнерські стосунки та разом виховують 13-річного сина Андрія. До шлюбу з репером Горова була заміжня за музикантом Юрієм Горовим, якому народила дочку Наталю.

Ірина Горова з Потапом та сином Андрієм Фото: instagram.com/gorovaya_irina

  • Нещодавно Потап зі своєю нинішньою дружиною Настею Каменських відвідали Хорватію, куди взяли із собою сина репера від шлюбу з Іриною Горовою. Сім'я відпочивала на яхті й не приховувала подробиць розкішного дозвілля.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр