Лайм

Блогер влаштував справжню "Гру в кальмара" із призом у сотні тисяч доларів - відео вже стало хітом

Переможець гри отримав $456 000

Відеоблогер MrBeast створив реальну версію "Гри в кальмари", запросивши поборотися за приз у розмірі 456 тисяч доларів 456 випадкових людей. Переможець гри зрадів своєму успіху набагато більше, ніж герой популярного серіалу Netflix, адже під час зйомок відео ніхто не постраждав.

Зірка YouTube, на яку підписано 76,2 млн осіб, відтворив усі локації та реквізит із корейського шоу, але у його версії у гравців ніхто не стріляв. Більше того, вибулих нагородили невеликою сумою грошей за старанність.

Випробування почалися з гри "Червоне світло, зелене світло": до кожного гравця був прив'язаний пристрій, який у разі осічки "вибухав" жовтуватою рідиною. Також учасники перетягували канат, стрибали мостом над "прірвою" і змагалися у марблс. У результаті всіх випробувань найкращим виявився гравець під номером 079, який отримав гроші з великого контейнера у вигляді свинки.

MrBeast повідомив, що створення відео коштувало йому 3,5 мільйона доларів, які він отримав від компанії з виробництва мобільних ігор. Всю суму розділили на дві частини: 2 млн доларів витратили на декорації і 1,5 млн - на грошові призи.

MrBeast (Джеймс Дональдсон) - один із найпопулярніших відеоблогерів англомовного YouTube. Його дохід на 2020 рік становив близько 29,5 млн доларів. Хлопець відомий дорогими трюками та філантропією, тому не дивно, що його "Гра в кальмара" стала хітом і за добу зібрала понад 33 млн. переглядів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці