Лайм

Іван Дорн випустив кавер на "Океан Ельзи" та зняв дружину у кліпі "Тебе нема сьогодні"

Музикант переосмислив хіт 2001 року

Іван Дорн представив ліричний кавер на пісню гурту "Океан Ельзи" "Сьогодні" та новий кліп, у якому знявся разом із дружиною Анастасією.

У кадрі пара свариться, бавиться, танцює, цілується і знаходить гармонію в затишному будинку. Музикант розповів, що таке інтимне відео міг зняти тільки з коханою людиною.

"Діляюся з вами цінним серцю кліпом "Тебе нема сьогодні", - написав Іван у Instagram. - Ми [з режисеркою музичного відео] зрозуміли, що таку зворушливу та глибоку історію можна показати у кадрі по-справжньому тільки з коханою людиною. Ми з моєю дружиною Настею завжди вважали, що особисте має залишатися особистим, і не хотіли зайвої уваги. Але через спільні 14 років ми готові до цієї уваги як дві особистості зі своїми індивідуальними світами".

Сама пісня, за словами Дорна, є переосмисленням хіта "Океану Ельзи". Записати її допоміг український співак та саундпродюсер Рожден Анусі.

"Біжать мурашки і накочують сльози від цього треку! Ми з Рожденом вклали в цю композицію душу, любов, вдихнули нову силу. Цій музичній спадщині вже 20 років!" – написав артист.

Іван Дорн та Анастасія Новікова були однокласниками та одружилися у 2013 році. У подружжя є 7-річна дочка Василиса та 6-річний син Іван.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита