Лайм

Олена Зеленська у брючному костюмі модного відтінку виступила на саміті - яскравий образ першої леді

Перша леді стежить за модними тенденціями

7 грудня Олена Зеленська взяла участь у відкритті Всеукраїнського форуму "Україна 30. Саміт. Діти" за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ). Для публічного заходу перша леді України обрала вбрання трендового кольору наступного модного сезону.

Фотографії із саміту дружина президента опублікувала на офіційній сторінці в Instagram. На знімках видно, що дружина гаранта постала перед публікою у брючному костюмі, який виконаний в червоному відтінку Poinciana - одного з найяскравіших колірних тенденцій Pantone весни 2022 року. Свій насичений аутфіт Зеленська розбавила молочною блузою та нюдовими човниками.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для виступу на форумі перша леді зробила акуратну укладку та непомітний макіяж. Колір манікюру Олени Зеленської переплітався із відтінком костюма.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Головною метою цього саміту є створення платформи для діалогу щодо розвитку прав дітей в Україні. Коли молодь разом із представниками влади, суспільства та бізнесу шукають рішення та мобілізують партнерів, щоб створити краще, більш інклюзивне та стійке майбутнє для дітей.

Олена Зеленська заявила, що пишається тим, що може співпрацювати із офісом ЮНІСЕФ в Україні. Ця співпраця закріплена у двох меморандумах – від 2020 та 2021 року про взаєморозуміння та співпрацю.

"Основні пункти в них - про поліпшення якості харчування в освітніх закладах України; про поширення здорового способу життя серед дітей і молоді; про підвищення обізнаності про здорове харчування серед батьків і педагогів. Ми співпрацюємо у забезпеченні рівних прав та можливостей для дівчаток і хлопчиків, у створенні безбар'єрного середовища для всіх дітей і батьків з дітьми", - зазначила перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • Минулого місяця Олена Зеленська відвідала запуск проекту "Річ у тім" у рамках Всесвітньої акції "16 днів проти насильства". Для публичного виходу перша леді обрала осінній ансамбль, і в черговий раз довела бездоганне почуття стилю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії