Лайм

Конкурс екстремальної фотографії обрав переможців 2021 року, і від цих кадрів захоплює дух

Найкращі фото обрали із 47 тисяч заявок

Конкурс Red Bull Illume щороку нагороджує найкращі спортивні та екшен-фотографії з усього світу. Команда журі з 53 осіб обирає креативні та захоплюючі зображення, які показують екстремалів у найзапаморочливіших ситуаціях їхнього життя.

У 2021 році переможцем конкурсу став Вілл Сондерс за фото альпініста, який падає зі скелі Індіан-Крік у штаті Юта (США). Його роботу обрали з-поміж 47 тисяч заявок із різних країн світу.

Фото: Will Saunders / Red Bull Illume

Серед інших фотографів, відзначених журі - Макрус Бергер (Австрія), який знімав вейкбордистів у надрах льодовика Хінтертукс.

Фото: Markus Berger / Red Bull Illume

Томас Монсорно з Італії удостоївся нагороди за фото спортсмена, який повзе по льоду над Байклом – найглибшим озером світу.

Фото: Thomas Monsorno / Red Bull Illum

У категорії "Найкраще фото в Instagram" переміг фотограф Yhabril, який зняв лижника та сноубордиста у стрибку на тлі повного місяця.

Фото: Yhabril / Red Bull Illume

Дух захоплює від фото Вікторії Конер-Фланаган (США), яка показала екстремальний "відпочинок" альпініста під час сходження на скелю в каньйоні Пайн-Крік, Каліфорнія.

Фото: Kohner-Flanagan / Red Bull Illum

Чеського фотографа Яна Касла назвали найкреативнішим за фото скейтбордиста на тлі загадкової спіралі. Незвичайна архітектурна форма виявилася насадкою на об'єктив, яку Касл зробив своїми руками. "Вам не потрібне величезне виробництво, щоб створювати круті речі", - сказав він.

Фото: Jan Kasl / Red Bull Illume

Яскраве фото каное-слалому біля водоспаду Хука принесло нагороду Роду Хіллу з Нової Зеландії.

Фото: Rod Hill / Red Bull Illume

У категорії "Стиль життя" перемога дісталася Каролін Унрат із Німеччини. Вона сфотографувала серфера у повному екіпіруванні на шляху до річки Айсбах.

Фото: Carolin Unrath / Red Bull Illume

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита