Лайм

Кейт Міддлтон у елегантній сукні модного відтінку провела різдвяний концерт: фото

Герцогиня виглядала розкішно

8 грудня у Вестмінстерському абатстві відбулися зйомки різдвяного концерту Together at Christmas, який покажуть на британському телебаченні напередодні Різдва. Організувала захід Кейт Міддлтон, яка з'явилася на вечорі у яскравому образі та зарядила гостей святковим настроєм.

Для публічного виходу 39-річна герцогиня обрала сукню червоного кольору – трендового відтінку наступного модного сезону. Наряд авторства Catherine Walker декорований величезним бантом та гудзиками. Свій образ дружина принца Вільяма доповнила аксесуарами в тон: туфлями-човниками Gianvito Rossi та клатчем Miu Miu.

Фото: Getty Images

Особливу увагу Кетрін приділила прикрасам. Герцогиня обрала сережки-підвіски із сапфіром та діамантами з колекції Єлизавети II. Вони стали прекрасною даниною пошани Її Величності, оскільки спочатку вони належали її покійній матері-королеві, яка померла у 2002 році у віці 101 рік.

Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон з'явилася на концерті у супроводі чоловіка, який також додав у свій образ яскравих фарб. Принц Вільям вибрав для вечора класичний костюм темного кольору та поєднав його з червоною краваткою. Серед гостей були помічені й інші члени королівської сім'ї, включаючи принцесу Євгенію та принцесу Беатріс, пише People.

Фото: Getty Images

Єлизавета не змогла відвідати захід, але знайшла спосіб підтримати ініціативу Кейт Міддлтон. Королева передала кілька різдвяних ялинок із Великого Віндзорського парку, щоб прикрасити абатство.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

  • Минулого місяця Кейт Міддлтон захопила елегантним образом на марші ветеранів. Герцогиня Кембриджська зайняла на балконі місце королеви Єлизавети ІІ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів