Лайм

Ксенія Мішина розповіла, чому покинула Олександра Еллерта і чи хоче до нього повернутись

Перша "Холостячка" прокоментувала розрив із переможцем шоу

Після розставання з Олександром Еллертом Ксенія Мішина вперше публічно прокоментувала їхні стосунки. Героїня "Холостячки", яка у 2020 році обрала Еллерта серед 14 чоловіків, назвала причину розриву зі сценаристом "Кварталу 95".

У програмі "Світське життя" 32-річна актриса сказала Каті Осадчій, що вирішила розійтися з Олександром через постійні сварки та стрес. Головною причиною їхніх конфліктів була зайнятість Мишин у численних проектах.

Фото: instagram.com/misha.k.ua/

"У нас були чудові стосунки, у них було багато всього яскравого, позитивного, багато плюсів, але, звичайно, були й мінуси. Це різні сторони кожної людини, які мають притертися, знайти щось спільне. Ми намагалися це зробити, але, на жаль, не вийшло. У нас були сварки, постійні емоційні сплески, і я відчула, що так не можна. Це занадто, і я почувалася дуже погано. Це постійний біль, витримувати його дуже складно", - сказала Ксенія.

Одного разу Мішина зрозуміла, що більше не може існувати у цих відносинах, і хоча їй було дуже боляче і неприємно, вона покинула Еллерта. При цьому вона не виключає, що одного разу вони можуть помиритися.

"Прийняти таке рішення, мені здається, було правильно, - сказала вона. - Я не знаю, що буде далі, не знаю, як ми далі існуватимемо, будемо ми разом чи ні, але сьогодні така ситуація. Я бачила велику цінність у цих стосунках, але коли ти перебуваєш у постійному стресі, воно поступово сходить нанівець. Жінка не може довго існувати у стресі"

Фото: instagram.com/ellert_a

Мішина також додала, що крім любові хоче отримувати від свого чоловіка відчуття захищеності та безпеки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024