Лайм

Переможець "Холостячки" після розставання з Огнєвіч відповів на чутки про свою орієнтацію

Чоловік неоднозначно відреагував на хейт

Переможець романтичного шоу "Холостячка-2" Андрій Задворний продовжує реагувати на критику користувачів після розставання з головною героїнею проекту Златою Огнєвіч. Цього разу фоловери звинуватили чоловіка у нетрадиційній орієнтації.

На своїй сторінці у соціальних мережах Задворний заявив, що робитиме так, як вважає за потрібне. Під цією публікацією незабаром з'явився коментар, у якому користувач назвав чоловіка геєм.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

"Схоже, що після першого шлюбу ви перейшли грати за іншу команду. Видно, що ви гей. Це справжня причина. Марго в прямому ефірі говорила, що на проекті два геї... Але вона зі своїх міркувань не називатиме їхні імена", - написав користувач.

У відповідь на це переможець "Холостячки" вирішив висміяти хейтерів: "Ну, нарешті й мене викрили". Він опублікував в Instagram кілька кумедних stories на цю тему.

"Я не дуже здивуюся, якщо за кілька днів на каналі вийде сюжет із нарізкою з моїх сторіз під егідою того, що інформація - 100%", - пожартував Задворний про свій "камінг-аут".

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Нагадаємо, співачка Злата Огнєвіч та переможець проекту Андрій Задворний розійшлися після фіналу шоу. Чоловік пояснив це тим, що у нього зникли почуття до Злати. Для дівчини це стало повною несподіванкою, адже раніше між ними не було ані сварок, ані непорозуміння.

  • Раніше переможець "Холостячки" відповів хейтерам, які лають його за розставання зі Златою Огнєвіч. Андрій Задворний розповів про розчарування.
  • Колишні суперники Андрія Задворного заступилися за нього після скандалу з "Холостячкою". Чоловіки потоваришували і стоять один за одного горою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами