Лайм

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали милий сімейний портрет із хрещення сина

Пара обрала обрала особливий день

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які 19 грудня похрестили молодшого сина Данила, показали сімейне фото із заходу. Вони позували у святковому вбранні з усмішками на обличчі.

Телеведуча опублікувала відповідний кадр у соціальній мережі Instagram. Щасливі батьки тримають на руках малюка, який одягнений у біло-синю вишиванку. "Данила Юрійовича похрестили", - написала багатодітна мама.

Фото: instagram.com/kosadcha

На таїнстві хрещення знаменитість з'явилася у розкішному дизайнерському одязі – сукні-вишиванці з об'ємними рукавами. До нього Осадча підібрала хустку в аналогічній колірній гамі, а завершило образ біле взуття на середньому каблуці.

Відомо, що авторкою унікального вбрання є українська дизайнерка Юлія Магдич. Ведуча "Світського життя" любить бренд Magdych, оскільки часто на ній можна побачити речі саме від цієї дизайнерки. У середньому одне вбрання обходиться покупниці в 1500 тисяч доларів (також є моделі дорожчі та дешевші).

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Нещодавно в такій же сукні із синьою вишивкою вийшла у світ мама відомого підприємця Ілона Маска Мей. 73-річна модель вирушила у такому вигляді на захід, який проходив у Досі. "Чудова Мей Маск у нашій сукні", - написала тоді дизайнерка Юлія Магдич у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/mayemusk

Іншим зіркам теж припав до смаку український бренд. Власниця титулу "Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко, співачка Юлія Думанська, спортсменка Лілія Подкопаєва, Джамала – всі вони хоч раз з'являлися на публіці у дизайнерській сукні-вишиванці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков