Лайм

Зірку фільму "Сам удома" заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві

Актор намагався задушити свою дівчину

Девін Ретрей, який виконав у серіалі "Сам удома" роль старшого брата Кевіна - Базза, заарештований. 44-річного актора звинувачують у нападі на свою дівчину, чиє ім'я не називається.

За даними People, поліція американського штату Оклахома видала ордер на арешт зірки комедії у вівторок, 21 грудня, і вже наступного дня обвинуваченого затримали.

Девін Ретрей Фото: Getty Images

Інцидент стався на початку цього місяця. Потерпіла, яка назвалася дівчиною Ретрея, стверджує, що вони з актором посварилися у барі, після чого вона повернулася до готелю. За нею у номер пішов Девін, де нібито сталося фізичне насильство. За словами жінки, актор ударив її по обличчю, прикрив рота рукою і спробував задушити.

Представник актора всі звинувачення заперечує, стверджуючи, що він нікого не бив, між парою просто виникла словесна суперечка, внаслідок якої закохані розійшлися. На тлі чого сталася сварка, він не уточнював.

15 грудня поліція Оклахома-Сіті повідомила, що вони вважають справу закритою і не очікують на жодні арешти у справі. Але вже за тиждень, 22 числа, Ретрей був доставлений до поліцейської дільниці, але незабаром вийшов під заставу у розмірі $25 тисяч.

Кадр із фільму "Сам удома" Фото: 20 Century Studios

  • Тим часом у мережі з'явився новий тизер фільму Home Sweet Home Alone ("Сам удома: дім, милий дім") - перезапуску знаменитої різдвяної комедії. Нове відео знову викликало масу критики, і дизлайків вже не порахувати.
  • Зірка серіалу "Секс і місто" Кріс Нот опинився у центрі гучного секс-скандалу - 67-річний актор звинувачений трьома жінками у зґвалтуваннях та домаганнях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації