Лайм

6 років жив із хлопцем і закохався у Лізу Русіну: MELOVIN розповів про особисте життя

Співак дав відверте інтерв'ю

Після камінг-ауту MELOVIN дав відверте інтерв'ю YouTube-проект DOROTYE, в якому розповів про свою орієнтацію та стосунки.

24-річний співак зізнався, що у 2021 році розійшовся з хлопцем, з яким прожив 6 років. Це були його перші серйозні стосунки, про які він до кінця не розповідав своїм батькам.

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

"Під їхнім носом ми спали разом, але вони не підозрювали. Людина була у мене постійно вдома, це як моя кров, це моя найрідніша душа. Вони дізналися про те, що ми були разом, тільки в січні. Для мами це був камінг-аут, - розповів Меловін. - Я розумів, що стосунки себе вичерпали. Стає нудно. Я лягав з цією людиною спати і думав, люблю чи не люблю. Це звичайно жахливо, що в тебе в голові є це питання".

Менеджер відмовляв артиста від камінг-ауту, але той вирішив зробити це заради свого щастя і психічного здоров'я.

"Я набрався сміливості після спілкування з психотерапевтом, після антидепресантів. Я зрозумів, що один раз живу, то чому я не маю права це зробити, зізнатися", - сказав він.

Співак зізнався, що з популярністю йому стало складно знайомитись із молодими людьми, бо його всі бояться. Також він спростував чутки про те, що насправді він гей, який боїться розкрити справжню орієнтацію та розгубити шанувальниць.

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

Перші стосунки та перший інтим MELOVIN були з хлопцем, але він не вважає себе геєм. Більше того, співак зізнався, що закохався у свою партнерку з шоу "Танці зі зірками" Лізу Русіну.

"З Лізою ми більше ніж. Мені здається, що я закохався. Таких дівчат реально мало. Я можу про Лізу багато говорити, і в мене прямо трепет прокидається всередині. Ліза - одна з моїх головних знахідок цього року", - розповів він.

  • MELOVIN став переможцем шоу "МАСКА", чим дуже збентежив Дзідзьо. Детектив проекту не очікував, що під маскою чарівної Жирафи ховається чоловік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента