Лайм

Дмитро Шевченко з "Холостячки" розповів про нову дівчину та її ревнощі до Злати Огнєвіч

Катерині Шеффер не сподобалися відверті сцени в ефірі шоу

Після відмови Злати Огнєвіч на шоу "Холостячка-2" Дмитро Шевченко недовго залишався сам: фіналіст романтичного реаліті більше не заперечує, що його новим коханням стала співачка та учасниця першого сезону "Холостяка" Катерина Шеффер. У YouTube-проекті "Невинна" Шевченко розповів про стосунки з дівчиною та її реакцію на відверті сцени з Огнєвіч.

Дмитро Шевченко та Катерина Шеффер Фото: Instagram

Дмитро побачив Катерину у Facebook, після чого вирішив їй написати та запросити на зустріч. Перші побачення виявилися вдалими, тому Шевченко покликав дівчину на тренування з боксу.

"При першій зустрічі було відчуття, що я давно її знаю. Не було напруження і думки про те, що сказати, що зробити, чи правильно я поводжуся. Була легкість у спілкуванні, і це мені сподобалося", - розповів він.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катерина Шеффер (@katyasheffer)

За умовами проекту "Холостячка" Дмитро не міг з'являтися з новою пасією у громадських місцях. Через це парі доводилося ховатися у закритих залах ресторанів та проводити час удома. Шевченко зізнався, що 3 останні випуски "Холостячки-2" він дивився разом з Катериною, і це стало випробуванням для їхніх стосунків. В останніх епізодах шоу між Златою та Дімою було багато пікантних моментів, які не сподобалися Шеффер.

"Я думаю, їй можна пам'ятник уже ставити. Вона погано реагувала. Я з півпогляду розумів, намагався або переключити, або відволікти. Але наступного дня прилітали. Каже: "Ага, це ми вчора пропустили", - згадує Шевченко.

Фото: https://www.instagram.com/holostyakstb/

До речі, Шеффер живе в тому ж будинку, що й Злата Огнєвіч. Катерина самостійно виховує сина, і Дмитро вже знайшов із хлопчиком спільну мову.

"Зустріч із дитиною відбулася несподівано. Я стояв на вулиці і чекав на свою дівчину, і тут вона мене покликала. Я підходжу, а вона стоїть з дитиною, - розповів учасник "Холостячки". - Якщо з сином познайомила, для мене це вже вважається серйозними намірами. Думаю, що дівчина не знайомитиме дитину аби з ким. Для мене дитина - не перешкода. Це маленький друг, з яким я вибудовую відносини".

Також Дмитро зізнався, що давно хоче власних дітей, і для нього вже не має значення, чи хлопчик це буде, чи дівчинка.

  • Після фіналу "Холостячки-2" переможець шоу Андрій Задворний покинув Злату Огнєвіч. Через це на чоловіка вилилося багато суспільного осуду, яке штовхнуло його на різкі слова про співачку .
  • Сама Злата, схоже, закрила для себе історію "Холостячки" і не хоче знати колишнього коханого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сергій Притула показав рідкісне фото з донькою та ніжно звернувся до неї

Волонтер Сергій Притула оприлюднив чарівні кадри з маленькою донькою. Дитині виповнилося три роки

Керівниця фан-клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Керівниця офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон пройшлася по критиканах артиста. Вона обурилася через останні висловлювання Геннадія Вітера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості