Лайм

Маша Єфросиніна розповіла, де хоче вчитися її дочка Нана – сім'я готується до великих витрат

Знаменитість готова прийняти будь-який вибір дитини

Маша Єфросиніна часто пише в соцмережах про 7-річного сина Олександра, тоді як про її старшу дочку Нану відомо не так багато. Нещодавно з'ясувалося, що після року навчання у Канаді дівчинка повернулася додому в Україну.

В ефірі програми "Світське життя" телеведуча розсекретила подальші плани доньки. Нана вже встигла закінчити екстерном обидва півріччя, а зараз обирає новий навчальний заклад. "Нана потрапила у доросле життя до Канади у розпал пандемії. Вона не бачила ні країни, ні вулиць, вона не бачила нічого. Вона жила в резиденції з усвідомленням того, що живе за 10 тисяч кілометрів від нас. І навіть якщо у неї заболить живіт, їй нема куди піти… Вона приймає рішення, що ні, вона хоче бути ближче до нас і ставить нас перед фактом, що 12 клас коледжу вона здасть за один семестр і здала", - висловилася зіркова мама.

Фото: Youtube

Єфросиніна не виключає, що вступ доньки до університету може стати причиною великих фінансових витрат: "Ми обрали п'ятірку університетів від вищого гатунку, де треба буде нирки продавати, до трохи меншого. Від Лондона до Австрії. Я трохи побоююся так званих "мажорських закладів". Нана обирає між двома напрямками – соціологія та політологія".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, 2003 року Маша Єфросиніна вийшла заміж за бізнесмена Тимура Хромаєва. У шлюбі у них з'явилося двоє дітей – дочка Нана (2004) та син Олександр (2014).

  • Маша Єфросиніна поділилася ніжним фото з чоловіком на честь 18-ї річниці весілля. На чорно-білому знімку, опублікованому в Instagram, пара позувала під час танцю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування