Лайм

19-річний переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин став татом і показав фото з дитиною

Дружина молодого співака народила дівчинку

Після трепетного очікування дитини Роман Сасанчин та його дружина Іванна стали батьками дівчинки. 19-річний переможець 10 сезону шоу "Голос країни" показав миле фото, на якому лежить на лікарняному ліжку з новонародженою дочкою.

"Я щасливий. Дякую Богу за це", - підписав він фотографію в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/sasanchyn_official/

Напередодні пологів 23-річна дружина співака ділилася в соцмережі відео з пологового будинку та розповідала, що у неї почалися перейми.

"Справжні перейми не сплутаєш ні з чим. Я вже переконалася, мої тренувальні - це квіточки були. Такий кайф, коли вони відпускають", - говорила дівчина.

Ім'я малюка батьки поки що тримають у секреті. Відомо, що напередодні пологів дівчинка важила 3300 гр.

Роман Сасанчин - переможець вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни". Зі своєю дружиною хлопець познайомився у 2020 році, і майже відразу вони почали жити разом. У травні Роман зробив Іванні пропозицію, але пара не поспішала з весіллям навіть після того, як дівчина дізналася про вагітність. Сасанчини розписалися у грудні, лише за тиждень до народження доньки.

  • У грудні мамою стала 41-річна актриса Крістіна Річчі. У зірки фільмів "Сонна лощина" і "Родина Аддамсів" з'явилася друга дитина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували