Лайм

The Independent назвав міста, які варто відвідати у 2022 році - серед них є одне українське

Куди вирушити у подорож за версією британських експертів

Британське видання The Independent опублікувало список міст світу, які варто відвідати у 2022 році. У рейтингу лише 9 населених пунктів, серед яких й українська Одеса.

Журналісти називають Одесу "можливо, найкрасивішим містом у всьому колишньому Радянському Союзі". Британські експерти хвалять архітектуру "перлини біля моря", гарне розташування, пляжі, а також ціни на проживання в готелях та пересування містом.

Одеса Фото: Pixabay

"Тут [в Одесі] на вас чекають чудова архітектура 19 століття та багата спадщина, а також гарне розташування на березі та чудовий пляж у південному передмісті Аркадії, - пише у статті Саймон Колдер. - Зупиніться у добре облаштованому готелі початку 20-го століття, де ціни дуже лояльні - 60 фунтів стерлінгів (трохи більше ніж 2 тисячі гривень) за двомісний номер, включаючи сніданок. Щоб потрапити до міста з аеропорту, сідайте на тролейбус №14, проїзд у якому близько шести пенсів (2 грн) – найдешевше сполучення з аеропортом у Європі. Раніше отримати візу було проблематично, але зараз вам потрібний лише паспорт”.

До списку міст, обов'язкових для відвідування у 2022 році, також потрапили:

  • Відень (Австрія)
  • Ханья (Кріт, Греція)
  • Неаполь (Італія)
  • Париж (Франція)
  • Сеул (Південна Корея)
  • Каунас (Литва)
  • Осло (Норвегія)
  • Спліт (Хорватія)

Як виглядають найкрасивіші ялинки 2022 року. Якщо у нас новорічна красуня асоціюється з різнокольоровими іграшками, довгими гірляндами та ошатними стрічками, то в інших куточках світу її зовнішній вигляд може дещо відрізнятися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування