Лайм

Катя Осадча в купальнику позувала на пляжі - як ведуча з родиною відпочиває у Таїланді

Багатодітна мама часто подорожує

Українські знаменитості продовжують насолоджуватися зимовими канікулами. Після теплих привітань з Різдвом, які вони підготували для шанувальників, багато зірок махнули відпочивати у теплі країни. Катя Осадча та Юрій Горбунов обрали колоритний Таїланд та показали фото з відпустки.

Ведуча "Світського життя" взяла з собою яскраві купальники, які вирішила продемонструвати на своїй фігурі. У блозі в Instagram вона опублікувала кілька кадрів, зроблених на пляжі. З моменту третіх пологів зірки минуло не так багато часу, адже в серпні минулого року вона народила сина Данила. Проте Осадча за досить короткий період змогла повернути собі колишню форму.

"Сонце та море – моя підзарядка!" – зізналася знаменитість у підписі до одного з фото. Також багатодітна мама показала, як насолоджується заходом сонця і милується разом із чоловіком статуєю Великого Будди.

Переглянути цей допис до Instagram

Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Під одним із фото, на якому Осадча з'явилася в купальнику, фанати написали безліч компліментів на адресу зіркової ведучої. Вони були в захваті від її прекрасної фізичної форми та завжди доглянутого зовнішнього вигляду.

"У шикарній ти формі, Катюша!", "Катя, як у вас вийшло народити третю дитину і залишитися в такій супер формі?", "Яка красуня! Дівчинка-студентка", "Фігура просто супер", "Ідеальна фігура", " Свята пройшли повз! Жодного зайвого кг", "Мама трьох синів", "Класна ви", "Красуня", "Катя, у вас просто ідеальна фігура", "Ви у прекрасній формі", - висловили свою думку захоплені підписники.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Katya Osadcha (@kosadcha)

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилися двоє дітей – син Іван (18 лютого 2017) та син Данило (19 серпня 2021). Також у ведучої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

  • Раніше Катя Осадча показала яскраві фото з хрестин молодшого сина. Ведуча обрала брендову сукню-вишиванку, тоді як Юрій Горбунов віддав перевагу класиці – він був у чорних штанах та білій сорочці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil