Лайм

Супермодель Белла Хадід знялася у білизні Victoria's Secret у фотосесії до Дня святого Валентина

Знаменитість приміряла кілька комплектів

До Дня святого Валентина бренд Victoria's Secret презентував святкову колекцію спідньої білизни. Спокусливі комплекти прорекламували знамениті моделі, у тому числі й Белла Хадід, чиє недавнє вбрання стало сенсацією на Каннському кінофестивалі.

Фотографії у білизні публікує видання Page Six Style. Компанію 25-річній супермоделі склали Адут Акеч, Палома Ельсессер та Юмі Ню. Белла продемонструвала кілька комплектів: ніжно-рожевий, із квітковим мереживом та чорний, який поєднала з натільними прикрасами.

Фото: Victoria's Secret

Для Хадід це перша рекламна кампанія після її повернення в команду VS. Вона брала участь у показах за участю "ангелів" у 2016, 2017 та 2018 роках. Однак на початку 2020 року модель розірвала контракт з брендом, приєднавшись до своїх колег-моделей, які звинуватили керівника Еда Разека у знущаннях, домаганнях та трансфобії.

Фото: Victoria's Secret

Після скандалу директора звільнили, а компанія провела серйозний ребрендинг. Тепер білизну рекламують не лише моделі з ідеальними формами, а й жінки всіх рас, типів статури та сексуальної ідентичності. "Інклюзивність та різноманітність" - ось такий девіз оновленого Victoria's Secret.

Фото: Victoria's Secret

"Що змусило мене повернутися, то це те, що вони дійсно довели, що внутрішньо Victoria's Secret кардинально змінилися", - сказала Белла в інтерв'ю Marie Claire, назвавши своє рішення "дуже складним".

Фото: Victoria's Secret

"[Приєднатися до Victoria's Secret] насправді означало повернути мою силу та знову передати мені владу над моїм тілом", - додала Хадід, яку екс-керівник бренду описував як "ідеальні цицьки".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Victoria's Secret (@victoriassecret)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil