Лайм

Дочка Меладзе прийшла на шоу "Голос країни" - як виглядає та співає 17-річна Лія

Дівчина здивувала участю у проекті

Дочка Костянтина Меладзе Лія прийшла на сліпі прослуховування вокального шоу "Голос країни". Про те, чи вдалося дівчині повернути крісла суддів та пройти далі, глядачі дізнаються після прем'єри 12 сезону проекту 23 січня.

Лія Меладзе – дочка продюсера від першого шлюбу з Яною Сумм, у якому народилося троє дітей – Аліса, Лія та Валерій. Дівчина зізналася, що давно мріяла потрапити на проект, і знаменитий батько про це знав.

Фото: https://www.instagram.com/meladzeliya/

"Мій батько задовго до моєї заявки знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду бути самою собою. Щороку я хотіла прийти на сліпі прослуховування, але мій перфекціонізм не дав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, самовдосконалювалася. Дуже хочу, щоб "Голос країни" став початком моєї боротьби зі страхом неідеальної себе,- сказала дівчина.- За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася у багатьох відеороботах, але нічого подібного в мене не було".

Фото: https://www.instagram.com/meladzeliya/

Фото: https://www.instagram.com/meladzeliya/

Судячи з реакції суддів проекту – Потапа, Олі Полякової, Святослава Вакарчука та Наді Дорофєєвої – у Лії Меладзе є всі шанси пройти сліпі прослуховування.

Лія Меладзе живе у Києві, де закінчила британську школу. Дівчина готується вступати до музичного вишу у США, де освоюватиме ремесло саундпродюсера. Відомо, що хлопцем Лії Меладзе був фіналіст 3-го сезону шоу "Голос. Діти" Влад Фенчик: разом вони святкували 16-річчя дівчини, яке організував для її друзів батько.

Нині Костянтин Меладзе одружений зі співачкою Віри Брежнєвою. Екс-учасниця групи "ВІА Гра" має двох дочок від попередніх шлюбів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються