Лайм

Злата Огнєвич відповіла, які у неї стосунки з Максимом Тарапатою з "Холостячки"

Співачка поспілкувалася з шанувальниками

Злата Огнєвіч після розриву з переможцем "Холостячки" Андрієм Задворним почала багато часу проводити з Максимом Тарапатою. Нещодавно співачка показала, який сюрприз їй зробив Макс на день народження, і шанувальники шоу почали цікавится: разом вони чи ні.

Спілкуючись із дописувачами в Instagram Stories, 36-річна зірка вирішила розповісти всю правду. Артистка виклала фотографію, зроблену під час новорічних свят, та зізналася, які у них наразі стосунки. За словами Злати, їх із Максимом пов'язує "справжня дружба".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Які у вас стосунки з Максимом Т. Дружба чи можливо щось більше?...", - поцікавилася одна з дописувачок. "Справжня дружба, яка може бути між чоловіком та жінкою. А ви всі знаєте, наскільки Макс крутий", - відповіла Огнєвіч. На знімку крім пари друзів можна також побачити сестер співачки та бізнесмена: двоюрідну Тарапати та рідну Злати.

Максим був одним із небагатьох чоловіків на "Холостячці", хто постійно говорив про своє кохання до Злати. До того ж, після знайомства з батьками та сестрою співачки, він став їхнім фаворитом. Але незважаючи на те, що рідні героїні бачили її майбутнє саме з Тарапатою, Огнєвіч не змогла відповісти йому взаємністю та відпустила чоловіка додому за крок до фіналу.

Фото: instagram.com/tarmaks

У підсумку своїм обранцем Огнєвіч назвала Андрія Задворного, але вже за два місяці після проекту переможець "Холостячки" покинув співачку. Заліковувати душевні рани зголосився Максим: Злата та Тарапата почали багато спілкуватися і часто бачитися.

  • Злата Огнєвіч відсвяткувала 36-й день народження в Африці. Співачка показала яскраві фото із Занзібару та привітання чоловіків із "Холостячки".
  • Дмитро Шевченко, якому Злата Огнєвіч відмовила у фіналі "Холостячки", розповів про справжні почуття до співачки. Чоловік зізнався, що "накрутив" свою закоханість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами