Лайм

Олександр Усик висловився проти партнерських пологів із дружиною: Це її справи

Пара виховує трьох дітей

Професійний український боксер Олександр Усик чесно зізнався, що негативно ставиться до партнерських пологів. Чоловік впевнений, що це процес досить інтимний та делікатний, а його присутність у пологовому залі може лише завадити.

Детальніше про свою позицію чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO розповів на "Екзамені" у Маші Єфросиніної. При цьому Усик заявив, що готовий повністю підтримати свою жінку під час пологів, але буде переживати за неї "в коридорі".

Фото: instagram.com/usykaa

"Моя позиція – не бути присутнім на пологах. Я люблю шалено свою леді, але це її справи. Я буду поряд з нею, але в коридорі. Я своїй дружині сказав: любов моя, все що завгодно, але не це… Я буду переживати, дивитися, як вона кричить. Якщо я подумаю, що лікар робить їй боляче, я ж буцну його зі злості", - висловився з цього приводу спортсмен.

Олександр одружився у 2009 році. З майбутньою дружиною Катериною він познайомився ще під час навчання у школі. У шлюбі у пари народилося троє дітей: Єлизавета, Кирило та Михайло. Донька спортсмена займається танцями, старший син футболом, а молодший – тенісом. Незважаючи на продуктивний робочий графік, багатодітний батько більшу частину свого вільного часу присвячує дітям. Також він не приховує, що готовий підтримати доньку та синів у будь-яких їхніх починаннях.

Фото: instagram.com/usykaa

До слова, Усик – православний християнин. Після бою з Ентоні Джошуа він сказав в інтерв'ю, що "боровся, щоб славити свого Господа Ісуса Христа".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину