Лайм

Колишній чоловік співачки Марії Бурмаки трагічно загинув під час пожежі

Дмитро Небесійчук помер у власному будинку

У віці 58 років не стало Дмитра Небесійчука – колишнього чоловіка співачки Марії Бурмаки та батька її єдиної доньки. Про смерть відомого юриста співачка розповіла у Facebook.

"Не стало Ярининого батька, мого колишнього чоловіка, Дмитра Небесійчука. Двічі ми одружувались, двічі розходились. Ніхто не знає, як правильно було. Був людиною тяжкою, справжнім гуцулом. Але він дуже багато зробив хорошого. Дуже багатьом людям. Вічна пам’ять. Зустрінемось вже, Дмитрику, на набесах. Нехай душа твоя спочиває", - написала Бурмака.

Фото: https://www.facebook.com/maria.burmaka

Причину смерті Небесійчука у Facebook назвав його друг, депутат Микола Княжицький.

"Сьогодні Дмитра не стало. Трагічно загинув під час пожежі у рідних Ільцях на Верховинщині. Дмитро любив життя, музику, рідну Гуцульщину. Він був чудовим юристом, заснував одну з перших у Києві приватних юридичних фірм, - написав він. - Востаннє ми бачилися на Різдво. Зайди, посидимо, побалакаємо, кликав Дмитро. Ой, та ще встигнемо,- я як завжди спішив. Вічная пам‘ять тобі, Дмитре. Співчуття близьким…"

Марія Бурмака та Дмитро Небесійчук одружилися у 1993 році, і у 1995 році у них народилася дочка Ярина. Коли дівчинці було 5 років, співачка пішла від чоловіка через численні конфлікти.

"Ми розлучилися вперше, коли Ярині було 5 років. Це була така ситуація, коли я хотіла вийти з дому вночі, в чому була, забравши дитину. Зараз є жінки, які переживають моменти фізичного чи морального насильства. Це породжує страх і ти почуваєшся розгубленою, ти не знаєш, куди тобі бігти", - говорила Бурмака в інтерв'ю "ЖВЛ".

В надії зберегти сім'ю Марія поверталася до чоловіка, але незабаром шлюб розпався остаточно.

"Мені хотілося втримати, мені хотілося зберегти сім'ю. Я традиційного українського виховання, ближче до патріархату навіть, якщо комусь так не здається. Мені хотілося зберегти сім'ю для Ярини, але зрозуміла в якийсь момент, що втрачу себе", - зізналася артистка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання