Лайм

Ілона Гвоздьова розповіла про свої симптоми "Омікрону" та як проходило лікування

Танцівниця перехворіла на новий штам коронавірусу

Хореограф Ілона Гвоздьова перехворіла на Covid-19 вдруге. Переможниця шоу "Танці з зірками-2018" зізналася, що у неї було виявлено "Омікрон", проте вона не одразу зрозуміла, що це новий штам коронавірусу, оскільки симптоми нагадували ГРВІ.

Фоловери танцівниці стали закидати її питаннями про те, як протікало захворювання і як вона лікувалася, і Гвоздьова вирішила написати про це допис в Instagram.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Все трапилося раптово і спочатку я навіть не зрозуміла, що це ковід - новий штам. Оскільки всі симптоми дуже нагадують звичайне ГРВІ", - пише хореограф. Із симптомів у Ілони були першіння в горлі, слабкість, нездужання, головний біль, легкий нежить і температура 37-37,5. Про те, що це "Омікрон" танцівниця дізналася лише здавши тест.

"Я здавала аналізи крові: загальний, д-димер, коагулограму і робила рентген. Аналізи, дякувати Богу, для перебігу хвороби були +/- у допустимих параметрах, але головне було те, що інфекція була вірусна, а не бактеріальна - це вже була моя перемога", - наголосила вона.

Гвоздьова розповіла, що під час лікування приймала вітаміни - D та C, а також цинк та Омегу-3. Крім цього пила багато рідини: чаї на основі меду, імбиру, лимона та відвари трав. Робила дихальну гімнастику методом А.Н. Стрельникової, вимірювала сатурацію та позитивно мислила.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Оскільки на час хвороби танцівниця застрягла в Грузії, то впоратися з інфекцією їй також допомогла грузинська ча-ча.

За словами Ілони, захворювання протікало у легкій формі, але кілька днів її мучили панічні атаки. "Це жесть була, вперше в житті думала що помру в чужій країні і не побачу дітей!, - згадує вона. - У результаті почала відволікати себе позитивними серіалами, танцями та грою в карти".

Гвоздьова поїхала до Грузії у грудні, де працювала над постановкою номерів у місцевій версії шоу "Танці з зірками". Перед вільотом в Україну танцівниця захворіла на коронавірус і була змушена залишитися на ізоляції в чужій країні. Підтримати Ілону приїхав чоловік, який перебував із нею весь період хвороби. Наразі подружжя вже вдома.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита