Лайм

Турист у готелі Таїланду виявив небезпечного сусіда - він виповз прямо з унітазу

Ось вони, мінуси відпочинку в екзотичних країнах

Британський турист виявив у туалеті свого готельного номера в Таїланді небезпечного хижака – величезну ящірку, яка виповзла прямо з унітазу. На щастя, варан не встиг завдати шкоди.

Як пише Daily Mail, 37-річний Джейсон Кінгман із Британії відпочивав у провінції Патхумтхані разом зі своєю 45-річною партнеркою Чантимою Чайрісук, яка й помітила рептилію. Жінка пішла до вбиральні і побачила, що унітаз зайнятий непроханим гостем. Вона злякалася і покликала чоловіка.

Фото: Кадри з відео

"Я був вражений, коли побачив це. Багато хто з них живе в саду нашого готелю, але я вперше бачу їх у туалеті", - сказав Кінгман. Чоловік не розгубився та дістав телефон, щоб зняти варана на відео.

На кадрах видно, як гігантська рептилія неквапом вилазить з унітазу, періодично показуючи свій язик. Потім вона на деякий час завмирає і нерухомо дивиться убік, після чого заповзає таким же способом, як і з'явилася.

Чантіма припустила, що варан намагався втекти з вулиці, де розпорошували інсектициди, тому й сховався в унітазі. З того часу ящірку більше ніхто не бачив.

Азіатські водяні варани живуть у каналах та ставках у великих містах Таїланду, де вони харчуються рибою, зміями, жабами та залишками їжі, залишеними людьми. Вони агресивні, коли їм загрожують. Укус варанів трохи отруйний і містить шкідливі бактерії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil