Лайм

Після виконання пісні про Бандеру Данилко висміяв образу російського ведучого

Артист колко відповів Соловйову

Після того, як відео з Вєркою Сердючкою, яка виконує пісню "Батько наш Бандера" на новорічному концерті "Дизель Шоу", стало популярним у мережі, Андрій Данилко став мішенню російських ЗМІ.

В ефірі ток-шоу "Гордон" Данилко пояснив що виконанням "політичної" пісні підтримав популярний у мережі флешмоб. При цьому артист зазначив, що для нього Степан Бандера – спірний персонаж, і він був проти перейменування Московського проспекту у Києві на проспект Бандери.

Фото: YouTube

Слова Данилка не переконали представників російських медіа. Ведучий Володимир Соловйов, відомий своєю антиукраїнською позицією, заявив, що Данилка треба "гнати з Росії, щоб його не було близько". "І щоб за кордоном ніхто з Росії ніколи не ходив, цьому покидьку ні копійки не давав. У нього батько Бандера, нехай його годує. Козленя", - заявив він.

Данилко не промовчав, і в своєму Instagram опублікував відповідь. "Володимир Адольфович, терміново в аптеку", - написав він і показав колаж із фотографією ліків від шизофренії.

Фото: https://www.instagram.com/v_serduchka/

Раніше Андрій Данилко заявляв, що хоча після 2014 року він продовжує їздити до Росії, виступає виключно на закритих заходах та не дає великих концертів. "Я там виступаю, це справа кожного", - говорив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита